någon dag ska du bli min


SFW

godkväll!
jag sitter och kikar, sida efter sida, på backstage bilder ifrån sthlm fashion week som pågår just nu....
mest förtjust av är jag i det nordiska modet, thumb up !




älskar skiten


äntligen känner jag mig frisk nog för en kvällslöpning, GRYMT

:(

blev ingen skärgård för min del, har legat hemma och försökt kurera mig, är dock fortfarande dålig. men jag hoppas att flickorna har haft det fint i skärgården iaf. här kommer lite gott,


bu

Fan vad jag är hängig. Halsontsjäveln försämrar allt och har fått feber dessutom. Ursäkta men nu tänker jag klaga på mitt tillstånd. Inget går mig tillväga alls utan när jag verkligen sätter igång och tränar och äter bra och har grym motivation så ska såklart något komma och förstöra. Tidigare har det varit mina benhinnor som demonstrerar och är överansträngda till och från och nu halsfan. Det enda som är skönt i halsen är glass just nu och jag har redan hunnit trycka ner 6 portioner, bra jobbat ellen... inte fan har man herren på sin sida iaf.

ta hand om er


tisdag

Efter en helt underbar, frisk måndag i solen efter jobbet med löpning, bad, kortspel och bokläsning lyckades jag dra på mig något slags virus i halsen som retar hela tiden. Det innebär alltså att träningsveckan får vänta, igen..
Det suger verkligen men till helgen bilar vi några tjejer upp till skärgårn och myser och det kommer garanterat göra min vecka ändå!





RSS 2.0